Top 50 coduri CAEN

Cod CAEN 85 Învatamânt


Aceasta diviziune include învatamântul de orice nivel si pentru orice profesiune. Învatamântul poate fi cu prezenta în campus sau la distanta si poate fi realizat în sali de curs, prin programe radio-TV, prin internet , corespondenta sau acasa.
Diviziunea include atât învatamântul asigurat de diferite institutii în sistemul scolar obisnuit, la diferitele sale niveluri, cât si învatamântul pentru adulti, programele de alfabetizare etc. Sunt incluse de asemenea scolile si academiile militare, scolile din închisori etc., la nivelurile respective.
Pentru fiecare nivel al învatamântului initial, clasele includ învatamânt special pentru elevi handicapati fizic sau mintal.
Detalierea pe categorii din aceasta sectiune se bazeaza pe nivelul de învatamânt aferent ISCED, asa cum este definit de catre nivelele ISCED 1997. Diviziunea include atât învatamântul public, cât si învatamântul particular.
Aceasta diviziune include, de asemenea, învatamântul ce are în vedere prioritar activitati sportive si recreative, cum ar fi tenisul, golful activitati suport pentru învatamânt.

Subdiviziuni ale codului CAEN 110

cod CAEN 851 Învatamânt prescolar
cod CAEN 852 Învatamânt primar
cod CAEN 853 Învatamânt secundar
cod CAEN 854 Învatamânt superior
cod CAEN 855 Alte forme de învatamânt
cod CAEN 856 Activitati de servicii suport pentru învatamânt