Top 50 coduri CAEN

Cod CAEN 1039 Prelucrarea si conservarea fructelor si legumelor n.c.a.


Aceasta clasa include:
-fabricarea produselor alimentare continând în principal fructe sau legume, cu exceptia mâncarurilor gata preparate sub forma congelata sau de conserve
-activitatea de conservare a fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, conservarea în ulei sau în otet, ambalarea în cutii de conserve etc.
-fabricarea produselor alimentare din fructe si legume
-fabricarea gemurilor, marmeladelor si jeleurilor
-prajirea nucilor
-fabricarea preparatelor si pastelor din nuci
Aceasta clasa include de asemenea:
-fabricarea preparatelor alimentare perisabile din fructe si legume, ca de exemplu:
     -salate, amestecuri de salate ambalate (împachetate)
     -legume curatate sau taiate
     -brânza din soia (tofu)

Aceasta clasa exclude:
-fabricarea sucurilor de fructe sau legume, vezi cod CAEN 1032
-fabricarea fainii sau prafului din legume uscate, vezi cod CAEN 1061
-conservarea fructelor si nucilor în zahar (fructe confiate), vezi cod CAEN 1082
-fabricarea mâncarurilor din legume, vezi cod CAEN 1085
-fabricarea concentratelor artificiale, vezi cod CAEN 1089