Top 50 coduri CAEN

Cod CAEN P ÎNVATAMÂNTAceasta sectiune include învatamântul de orice nivel si pentru orice profesiune. Învatamântul poate fi cu prezenta în campus sau la distanta, precum si prin radio si televiziune sau alte mijloace de comunicare.
Sectiunea include atât învatamântul asigurat de diferite institutii în sistemul scolar obisnuit, la diferitele sale niveluri, cât si învatamântul pentru adulti, programele de alfabetizare etc. Sunt incluse de asemenea scolile si academiile militare, scolile din închisori etc., la nivelurile respective. Sectiunea include învatamântul public, cât si învatamântul particular
Pentru fiecare nivel al învatamântului initial, clasele includ învatamânt special pentru elevi handicapati fizic sau mintal.
Detalierea pe categorii din aceasta sectiune se bazeaza pe nivelul de învatamânt aferent, asa cum este definit de catre nivelurile ISCED 1997.
Astfel institutiile de învatamânt ce furnizeaza cursuri:
-ISCED nivel 0 sunt clasificate în 8510
-ISCED nivel 1 în 8520
-ISCED nivelurile 2 – 3 în grupa 853
-ISCED nivel 4 în 8541
-ISCED nivel 5 – 6 în 8542
Aceasta sectiune include de asemenea învatamântul ce are în vedere în primul rând activitati sportive si recreative, cum ar fi tenisul, golful si activitatile suport pentru învatamânt.

Subdiviziuni ale codului CAEN P

cod CAEN 85 Învatamânt