Cod CAEN 43 Lucrari speciale de constructii

Cod caen constructii

Codul CAEN 43 include:

Aceasta diviziune include lucrarile speciale de constructii, adica de realizare a unor parti din cladirile si lucrarile de geniu civil sau de pregatire a acestora. De obicei, este vorba de specializarea într-un singur domeniu comun diferitelor structuri, necesitând calificare sau echipament specializat. Sunt incluse activitati ca: fixarea pilonilor, lucrari de fundatii, lucrari de armare, lucrari de betonare, zidarii, schelarie, fixarea acoperisului etc. Aici este inclusa înaltarea structurilor de otel, cu conditia ca piesele componente sa nu fie produse de aceeasi unitate. Lucrarile speciale de constructii sunt executate cel mai adesea în regim de subcontractare, în timp ce reparatiile sunt efectuate direct pentru posesorul constructiei. Sunt incluse de asemenea activitatile de finisare a cladirilor. Sunt incluse lucrarile de instalare a tuturor tipurilor de utilitati care fac constructia sa functioneze. Aceste lucrari sunt de obicei efectuate la locul constructiei, desi parti ale lucrarii pot fi executate în ateliere speciale. Codul caen de constructii include:
 • lucrarile tehnico
  - sanitare
 • instalarea sistemelor de încalzire si de aer conditionat
 • antene
 • sisteme de alarma si alte lucrari de instalatii electrice
 • sisteme de aspersoare, lifturi si scari rulante etc.
Sunt de asemenea incluse si:
 • lucrarile de izolatii (hidro si termo
  - izolatii, izolatie fonica)
 • lucrarile de montaj ale instalatiilor frigorifice comerciale
 • instalarea sistemului de iluminat si a sistemelor de semnalizare pentru drumuri, cai ferate, aeroporturi, porturi etc.
Sunt incluse de asemenea reparatiile lucrarilor mai sus mentionate. Activitatile de finisare a cladirilor cuprind acele activitati care contribuie la finalizarea sau finisarea unei constructii, cum ar fi montari de geamuri, tencuieli, vopsitorie, pardosire sau acoperirea peretilor cu placi de ceramica sau cu alte materiale ca parchet, mocheta, tapet etc., lustruirea pardoselilor, lucrari de dulgherie fina, lucrari pentru acustica speciala, curatarea exteriorului etc. Sunt incluse de asemenea reparatiile lucrarilor mai sus mentionate. Închirierea echipamentelor de constructie cu operator este clasificata în cadrul clasei de activitate de constructii efectuata cu acest echipament.

Informații și explicații suplimentare cod CAEN 43

Statistici cod CAEN 43
33 441 firme

Total număr firme (S.R.L. / S.A.) care au ca obiect de activitate acest cod CAEN

132 492 salariați

Total număr de salariați care lucrează în acest cod CAEN

32 271 441 251 RON cifră de afaceri netă

Suma cifrelor de afaceri ale tuturor firmelor care activează în acest cod CAEN

4 581 010 342 RON profit net

Suma profiturilor tuturor firmelor care activează în acest cod CAEN

Vezi topul codurilor CAEN
Download firme .XSLX și .CSV GRATUIT

Descarcă gratuit baza de date în format .XLSX sau .CSV ce conține cele 33441 firme din codul CAEN 43 împreună cu adresele, telefoanele și bilanțurile contabile raportate în 2022.

Pentru a descărca bazele de date trebuie să te loghezi. Nu ai cont? Creează-ți un cont nou.
Firmă
Nume firmă
CUI
Nr. Reg. Comerțului
Adresă sediu social
Telefon
Stare firmă
Bilanț 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Număr salariați
Cifră de afaceri netă
Profit net
Cotă de piață
CAEN
Cod CAEN
Descriere cod CAEN
Atenție! Nu toate firmele conțin numere de telefon sau adrese sociale complete. Procentul poate varia între 60 și 90%.
Link-uri utile
cod caen 6202 cod caen constructii cod caen 1071 caen 6202 caen 8690 caen 1071 caen 5610 caen 6209 caen 2562 cod caen service auto cod caen 2363 cod caen 5520 caen constructii caen 5520 caen 2932 cod caen organizare evenimente cod caen 4619 cod caen 9602 8690 1071 cod caen cod caen comert cu amanuntul