Cod CAEN secțiunea F Construcții

Aceasta sectiune cuprinde activitati de constructii generale si speciale pentru cladiri si lucrari de geniu civil. Sectiunea include lucrari noi, reparatii, completari si modificari, ridicarea de cladiri sau structuri din prefabricate pe santier si de asemenea constructiile cu caracter temporar. Constructii generale reprezinta realizarea de cladiri de locuinte, cladiri pentru birouri, magazine si alte cladiri publice si utilitare, cladiri pentru ferme etc., sau constructii ingineresti (de geniu civil ), cum ar fi autostrazi, strazi, poduri, tuneluri, cai ferate, aerodromuri, porturi, lucrari hidrotehnice, sisteme de irigatie, sisteme de canalizare, dispozitive industriale, conducte si linii electrice, baze sportive etc. Aceste lucrari se pot desfasura pe cont propriu, pe baza de onorarii sau contract. Unele lucrari si uneori întreaga activitate practica poate fi executata de catre subcontractori. Unitatile care au întreaga responsabilitate pentru proiectele de constructie sunt clasificate aici. Sunt incluse de asemenea activitatile de reparatii a cladirilor si a lucrarilor de geniu civil.

Codul CAEN F include:

Aceasta sectiune include constructiile de cladiri (diviziunea caen 41), lucrarile de geniu civil (diviziunea caen 42), precum si activitati speciale de constructii, atunci când sunt efectuate ca o parte a procesului de constructie(diviziunea caen 43). Închirierea echipamentelor de constructie cu operator este clasificata în cadrul clasei de activitate de constructii efectuata cu acest echipament. Aceasta sectiune include de asemenea activitatea de dezvoltare a proiectelor de constructie pentru cladiri sau lucrari de geniu civil, prin reunirea mijloacelor financiare, tehnice si fizice în vederea realizarii proiectelor de constructie destinate vânzarii ulterioare. Daca aceste activitati nu sunt executate pentru vânzarea ulterioara a proiectelor de constructie, ci pentru operarea lor (de exemplu închirierea de spatii în aceste cladiri, activitati de productie în aceste uzine), unitatea nu va fi clasificata aici, ci conform cu activitatea sa principala (operationala), adica în tranzactii imobiliare, industria prelucratoare etc.

Informații și explicații suplimentare cod CAEN F

Statistici cod CAEN F
88 459 firme

Total număr firme (S.R.L. / S.A.) care au ca obiect de activitate acest cod CAEN

420 497 salariați

Total număr de salariați care lucrează în acest cod CAEN

133 324 971 649 RON cifră de afaceri netă

Suma cifrelor de afaceri ale tuturor firmelor care activează în acest cod CAEN

19 640 246 554 RON profit net

Suma profiturilor tuturor firmelor care activează în acest cod CAEN

Vezi topul codurilor CAEN
Download firme .XSLX și .CSV GRATUIT

Descarcă gratuit baza de date în format .XLSX sau .CSV ce conține cele 88459 firme din codul CAEN F împreună cu adresele, telefoanele și bilanțurile contabile raportate în 2022.

Pentru a descărca bazele de date trebuie să te loghezi. Nu ai cont? Creează-ți un cont nou.
Firmă
Nume firmă
CUI
Nr. Reg. Comerțului
Adresă sediu social
Telefon
Stare firmă
Bilanț 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Număr salariați
Cifră de afaceri netă
Profit net
Cotă de piață
CAEN
Cod CAEN
Descriere cod CAEN
Atenție! Nu toate firmele conțin numere de telefon sau adrese sociale complete. Procentul poate varia între 60 și 90%.
Link-uri utile
cod caen 6202 cod caen constructii cod caen 1071 caen 6202 caen 8690 caen 1071 caen 5610 caen 6209 caen 2562 cod caen service auto cod caen 2363 cod caen 5520 caen constructii caen 5520 caen 2932 cod caen organizare evenimente cod caen 4619 cod caen 9602 8690 1071 cod caen cod caen comert cu amanuntul