Comenzi și facturi

Aici găsești toate informațiile despre procesul de achiziție de baze date
și cum să descarci facturile aferente comenzilor tale

Bazele de date pot fi achiziționate sub formă de comandă. Un utilizator poate plasa una sau mai multe comenzi iar într-o comandă pot exista una sau mai multe selecții de baze de date. Facturarea se va face însă per fiecare comandă idividuală.

Pentru a plasa o comandă de baze de date, urmează pașii de mai jos:

Pasul 1. Creare cont de membru

Pe CoduriCAEN.ro poți descărca baze de date cu firmele din România împreună cu bilanțurile contabile și datele de contact ale acestora. Pentru asta, ai nevoie de un cont de membru GRATUIT, pe care îl poți crea în pagina de înregistrare.

Contul de membru te ajută să ai acces la resursele protejate ale site-ului, cum ar fi bazele de date, fișiere .PDF sau secțiuni din site. De asemenea, cu ajutorul contului de membru bazele de date sunt salvate și grupate în contul de membru pentru facilitarea accesului la comenzi și facturi. Vezi mai multe informații despre contul de membru aici.

Pasul 2. Alegerea bazelor de date

După crearea contului, poți începe să adaugi selecții de baze de date în comanda ta. O selecție înseamnă fie o secțiune (care include una sau mai multe diviziuni), fie o diviziune (care include una sau mai multe grupe), fie o grupă (care conține mai multe coduri CAEN), fie doar un cod CAEN.

O comandă poate conține un sau mai multe selecții, indiferent de tipul lor (secțiuni, diviziuni, grupe sau coduri CAEN), insă dacă o comandă deja conține o selecție părinte, atunci nu se mai pot adăuga la comandă selecții care aparțin acelui părinte. Vezi mai multe detalii despre baze de date.

Pasul 3. Plasare comandă

După ce ai ales selecțiile de baze de date, trimite comanda urmând instrucțiunile din pagina dedicată de plasare comandă.

Pasul 4. Comenzile mele

După trimiterea și achitarea comenzii vei avea acces la comenzile tale în contul tău de membru la secțiunea Comenzi.

Comenzile mele

Comanda mea

Pasul 5. Descărcare facturi

Similar cu pasul 4, facturile tale pot fi accesate la secțiunea Facturi.

Comenzile mele

Link-uri utile
cod caen 6202 cod caen constructii cod caen 1071 caen 6202 caen 8690 caen 1071 caen 5610 caen 6209 caen 2562 cod caen service auto cod caen 2363 cod caen 5520 caen constructii caen 5520 caen 2932 cod caen organizare evenimente cod caen 4619 cod caen 9602 8690 1071 cod caen cod caen comert cu amanuntul